Росен Кирилов: ЦСКА – Етър не трябваше да се играе, това не е футбол! Вдигането на нов стадион е чудесна новина

0
-
-

Бившият играч на ЦСКА – Росен Кирилов – сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от победата на ЦСКА-София над Етър с 2:0. Той заяви, че тази среща въобще не е трябвало да се играе и е било редно да бъде отложена заради лошите условия.

„Много беше тежък теренът. На тези терени се играе много трудно. Във Варна става за игра. Въпреки че и там теренът е мокър, но поне няма сняг. Не бих казал, че може да говорим за големи футболни достойнства и не бих казал, че на този терен може да се правят изводи. Това не е футбол! Изобщо не бива да се правят заключения и да се вадят изводи от този двубой между ЦСКА и Етър. Това не са нормални условия. За мен този мач не трябваше да се играе. Трябваше тези мачове, където са тежки терените, да се отложат. Явно нямаше как да стане. Това не е футбол, а мъка. Радващото е, че няма контузени и всички са здрави. Тези три точки за ЦСКА бяха много важни. За тях е задължително да печелят във всяка една среща. Друга алтернатива, освен победа, няма!“, сподели той.

„Радваща е новината, че скоро се започва събарянето и вдигането на нов стадион на ЦСКА. Последната среща е с Лудогорец и след това се започва. Това е супер! Една чудесна новина! Не мисля, че ще има спънки във вдигането на нов стадион. Минаха много години и имаше проблеми с изваждането на дадени документи. Сега за „червените“ предстоят трудни два мача със Славия. Те са костелив съперник и за ЦСКА, и за Левски. Мисля, че „армейците“ притежават повече класа и ще могат да победят и за първенството, и за Купата на България. В този момент ЦСКА влезе в ритъм и мисля, че ще победят“, завърши Кирилов.

loading...