Родопа удари Карнобат у дома

0
smart
smart
-

Родопа (Смолян) записа убедителна домакинска победа срещу „Карнобат“ (Карнобат) с 4:2. В играната днес среща от 5-ия кръг на шампионата на „Трета лига“ – Югоизточна група, като голмайстори за домакините се разписаха Михаел Кисьов, Антон Белюков и Даниел Кутев. За гостите точни бяха Мустафа Мустафа и Мартин Димитров.

Срещата започна много силно за момчетата водени от Кириякос Георгиу. Антон Белюков успя да се разпише в 10-та минута с много добър удар, след асистенция на Михаел Кисьов. Последва второ попадение, дело на Кисьов, след пас на Николай Тихомиров в 16-та минута. Стигна се до сериозно подпиране на гостите от страна на главния съдия Мустафа Шефкет, който отсъди доста спорна дузпа, като според него имаше нарушение срещу Мартин Димитров от страна на Радослав Узунов. Така, „Карнобат“ успяха да намалят резултата за 2:1 чрез Мустафа Мустафа в 26-та минута.

Станахме свидетели на бърз отговор от страна на „зелено-белите“, като стражът на тима Тодор Малинов видя добре изнасящият се Кутев към противниковата врата и с далечен удар успя да го намери, а той от своя страна вкара за 3:1 в 32-та минута. Четири минути по-късно, Кисьов вкара второто си попадение в срещата за 4:1, като така и завърши полувремето с още доста спорни отсъждания на съдийската тройка.
През вторите 45-минути, играта на „Родопа“ не спореше чак толкова, въпреки че имаше доста положения, като шанс за гол в тази среща нямаше капитанът Теодор Стефанов.

Разколебанието на домакините доведе до втори гол за гостите в 58-та минута, като точен с глава за 4:2, след корнер бе Мартин Димитров.

Доста атаки на „Родопа“ бяха спрени заради несъществуващи засади. В крайна сметка, тимът от Смолян се поздрави с победа.

Вихрен не успя да пречупи дубъла на ЦСКА-София