Режат дебелите заплати в Арда! Който откаже…

0
Снимка: fcarda.bg

Тежка седмица се задава за шефовете и играчите в Арда, съобщава „Мач Телеграф“. Новото ръководство на отбора щяло да започне разговори с играчите за намаляването на заплатите. Причината за това е, че предстои сериозно свиване на бюджета, след като Румен Гайтански се оттегли от клуба, а след него „сините“ обявиха и раздялата с двама от членовете на УС – Петър и Стефан Пешеви.

Запознати твърдят, че това ще засегне най-вече звездите на отбора. Според мълвата доста от тях се разписват в момента между 15 000 и 20 000 лева. В бъдеще подобни възнаграждения в Кърджали не се планирали.

Новите шефове пък се надявали, че футболистите ще се съобразят с положението и ще предприемат необходимите отстъпки, за да се запази ядрото на тима. Въпреки това „сините“ имали и готовност да се разделят с тези, които откажат да им бъдат орязани заплатите. Някои имена са били предлагани и на други родни клубове. Те обаче са били пас, а причината е била именно във високите финансови условия, на които са свикнали футболистите в Кърджали.

loading...
предишна статияХанс-Дитер Флик: Нойер ще остане капитан на националния отбор на Германия
Следваща статияПривикаха Боби Михайлов в прокуратурата!