Революционно! БГ отбор вписа в устава си: Без чужденци !

0

Революционно решение ще вземе ръководството на Дунав, стана ясно вчера. Клубът ще включи в устава си точка, която ще забрани привличането на чужденци в редиците на „драконите“, независимо от финансовото им състояние в момента, пише „Мач Телеграф“. Повод за това стана дълг от близо 250 000 евро, които ФИФА присъди да бъдат платени на Малатияспор за Беркан Дудру. Тимът от Русе бе принуден да покрие сумата с парите, които бяха разпределени от БФС на отборите ни за участието на Лудогорец в Лига Европа. Ставката за Дунав бе по-голяма, защото до лятото бе част от Първа лига.

Майко мила! Дунав плати 44 бона на неиграл и минутка в официален мач

„На Общото събрание на клуба на 7 май ще предложим на членовете на Дунав в Устава да залегне в рамките на юридически приемлива формулировка, че русенският клуб при никакви обостоятелства няма да разчита на чуждестранни футболисти, освен в много специфични случаи на такива, които се преминали през школата на клуба и с ясна история или такива живеещи от дълго време на територията на страната“, гласи становището на клуба.

Нови спорове се разгоряха в студиото на „Кота Спор“, които по традиция са по най-актуалните теми от отминалата седмица. В случая това бяха махането на тирето от името на ЦСКА-София, както и евентуалното отдаване на концесия на „Герена“ на Левски.

По кой въпрос водещите намериха повод да поспорят и по кой бяха на едно мнение – вижте в предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com ТУК. Абонирайте се напълно безплатно за Youtube канала на KotaSport.com ТУК и не изпускайте ексклузивни видеа, репортажи, интервюта и най-новите предавания „Кота Спор“!

loading...
предишна статияЛевски удря на камък да намери отбори на ненужните
Следваща статияЕто го фаворита да свири битката на върха Лудогорец – ЦСКА-София