Реми и в Кърджали

0
stadion arena arda
-

Арда и Крумовград завършиха 1:1 на стадиона в Кърджали.

Резултатът бе открит още в 5-ата минута. Борислав Цонев центрира от десния фланг с левия крак и сложи топката на главата на Чинонсо Офор, който отбеляза дебютния си гол за клуба след прецизен удар с глава в десния ъгъл.

Четири минути по-късно кърджалийци можеха да стигнат до второ попадение. Офор бе намерен в пеналтерията и върна топката, но от добра позиция Иван Коконов прати кълбото високо над вратата.

В 26-ата минута отборът на Станислав Генчев стигна до хубаво положение. Джуниет Али обаче стреля неточно.

Три минути след това Крумовград изравни. Гостите разиграха добре по левия фланг. Топката бе центрирана в наказателното поле. Там Октай Юсеин отклони към Вячеслав Велев, който с изстрел в десния ъгъл преодоля Анатолий Господинов.

В 38-ата Джуниет Али центрира и намери Алекс Колев, който обаче не успя да насочи добре удара си.

Арда отговори с хубава атака и акробатичен изстрел на Офор. Изпълнението му обаче не затрудни Янко Георгиев.

В 40-ата минута Иван Коконов бе изведен сам срещу Георгиев и прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада на офанзивния футболист.

В края на първата част домакините трябваше да поведат отново. Станислав Иванов обаче се отчете с огромен пропуск. Той получи от Цонев и от близко разстояние не успя да уцели вратата. Той и Иван Коконов си попречиха в ситуацията.

В 52-ата минута Серкан Юсеин стреля по земя от далечно разстояние. Получи се коварен опит, който принуди Господинов да се намесва.

В 74-ата минута Лъчезар Котев изведе Станислав Иванов очи в очи с Георгиев, но стражът на Крумовград показа отличен рефлекс, за да запази паритета.
До края – нищо и равенство.