Разделили се с ЦСКА-София не се радват на силен старт в новите си отбори

0
Снимка: cska.bg
-

Двама от футболистите, които напуснаха ЦСКА-София през лятото, не се радват на силен старт в новите си отбори. Армейците решиха да не се възползват от опцията да задържат за постоянно Маурисио Гарсес за 650 000 долара и той се върна в третодивизионния бразилски Бруске, от който отново беше преотстъпен, този път в елитния Коритиба. Първоначално той трябваше да премине изолационен период заради мерки срещу Ковид-19, а от дебюта си насам е взел участие в 3 от 5 срещи и не е бил на терена повече от 52 минути. Освен това тимът се намира в серия от 5 загуби и е в зоната на изпадащите.

Дауда Бамба пък подписа с втородивизионния турски Юмраниеспор, след като напусна като свободен агент. Бе титуляр в първите два кръга, а в третия влезе за 15 минути от пейката. Отборът му, където играе и Страхил Попов, регистрира загуба и 2 равенства и е 14-и от 18 тима.

Бразилецът Жеферсон пък продължава да не може да си намери клуб, след като 5.5-годишният му престой в ЦСКА-София най-накрая приключи през лятото./ „Тема спорт“