Радост на „Армията“! Разбраха се с Неделев, отмъкват го без пари

2
todor nedelev
-
-

ЦСКА-София осъществи трансферен удар! На „Армията“ си осигуриха услугите на Тодор Неделев. Звездата на Ботев (Пд) отдавна е цел на „червените“, но най-накрая двете страни са постигнали споразумение. На това отгоре, той ще акостира при столичани без пари.

Припомняме, че в последните дни се разрази истинска сага около евентуалния нов договор на Неделев с Ботев (Пд). Първо самият футболист обяви, че не му е отправено предложение за такъв. Един от директорите на „канарчетата“ пък заяви, че на три пъти му е предлаган. Накрая и мениджърът на играча – Иван Чворович – се намеси, обявявайки, че повече от месец чакат от ръководството да им отговорят за новия договор. В крайна сметка изглежда, че Неделев няма да подпише такъв и ще премине в ЦСКА-София със свободен трансфер.

Уважаеми читатели на KotaSport.com, честит първи април – Ден на шегата. Материалът е единствено с цел да се пошегуваме и не отговаря на истината. Редакцията на KotaSport.com пожелава на всички повече усмивки в тежкото време, в което живеем, повече положителни емоции и най-вече здраве.

loading...
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Някой
Някой
2 години по-рано

Че за какво ни е тоя смотльо Неделев

Някой
Някой
2 години по-рано

Това не е вярно