Радко Петров в „От воле“: Разтърсващо за автомобилния спорт и джигите по пътя!

0
radko petrov
-
-

Автомобилният спорт се радва на голям интерес у нас, но има своите сериозни проблеми. Те са свързани най-вече с липсата на достатъчно финансиране. Клубовете и пилотите правят всичко възможно, за да си решават сами проблемите, но реално не срещат никакво съдействие от държавата. Спортно законодателство липсва, депутатите не се сещат за спорта, а се боричкат за своите интереси.

Гост в предаването „От воле“ на KotaSport.com беше Радко Петров, който е председател на АК „Вромос“. В Бургас пък при отлична организация беше проведено юбилейното, двадесето, издание на „Писта Бургас“. Петров коментира и много остри проблеми, които са свързани с джигитите на пътя, културата и поведението на всички участници в процеса.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!

loading...