Радко Петров в „От воле“: Ново предаване в KOTASPORT! „Рестарт“ тръгва с мощ и рев! (ВИДЕО)

0
radko petrov
-
-

Ново предаване тръгва в KotaSport.com. То ще бъде посветено на автомобилния спорт. Водещ ще е популярният бургазлия Радко Петров. Той е състезател на АК Вромос с много отличия, организатор на „Писта Бургас“, както и активен участник в процесите на автомобилния спорт в България в последните повече от 20 години.

В предаването ще може да видите много атрактивни кадри, както от самите състезания, така и от тренировките на пилотите. Радко Петров ще надникне и в боксовете и сервизите на отборите, където се коват бъдещите шампиони. Така „Рестарт“ ще тръгне с много мощ и рев….

Радко Петров гостува в „От воле“ на KotaSport.com. Той презентира новото предаване, но не пропусна да говори и по актуални теми около родния автомобилизъм.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!