Пускат на търг дори камъчета от „Армията“

0
-
-

ЦСКА-София планира да пусне на търг дори камъчета от стадион „Българска армия“. След като почти цялата арена е изкупена за дербито с „Лудогорец“ на 10 декември, феновете се канят да си вземат по нещо. Молбата на ръководството е да няма чупене на седалки, за да не се стигне до ексцесии. Най-вероятно почти всички останали здрави места, колкото и зле да изглеждат вече, ще бъдат пуснати на коледен търг. Ако има масово чупене, дори за спомен, то ще бъде повод за санкция от БФС. В дните след двубоя трябва да започне демонтирането на стадиона и подготовката за тоталната реконструкция. Когато това стане, феновете ще имат възможност да получат къс от славната история на ЦСКА-София.

Почти всички билети вече са продадени онлайн. Причината е инициативата на клуба да даде юбилеен хартиен билет на феновете, които ще присъстват на историческия двубой.

Истинска лудост предизвика „Съблекалнята на бай Добри“. Ръководството на ЦСКА-София пусна на символични цени стари екипи и артикули. Най-търсени бяха фланелки на бивши футболисти. Два дни по три часа фенове се тълпяха на опашки на „Армията“, за да се сдобият с нещо, което е свързано с любимия им клуб. Артикулите бяха пуснати на символични цени. А шефовете наредиха всеки, който си е купил нещо, да получи и подарък. Над 2000 души минаха през стадиона, за да станат част от невижданата акция.

Легендарният домакин Добри Димов имаше огромна „колекция“ от дрехи, които напуснали вече футболисти на ЦСКА-София са носили. Именно те бяха и бестселърите в „черния петък“ на „Армията“./ Trud.bg

loading...