Пускат билетите за България – Норвегия

0
UNL Lay GameAnnouncement
-
-

Билетите за първото домакинство на националния отбор на България в новия турнир на УЕФА „Лига на нациите“ – срещу Норвегия на 9 септември от 19:00 ч., ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите на Националния стадион „Васил Левски“ в понеделник, 3 септември.

Цените на пропуските за мача са както следва:

Сектор А – 40 лв.
Сектор В – 30 лв.
Сектори Б и Г – 12 лв.
ВИП 1 категория – 200 лв.

ВИП 2 категория – 100 лв.

 

До края на днешния ден привържениците могат да закупят всеки един от видовете билети с 25 процента отстъпка в мрежата на Eventim, а от утре те ще се продават на реалната им цена.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата „Семеен сектор“, даваща възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена (40 лева) и има право да заведе до 3 малолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск.

Освен на касите на Националния стадион „Васил Левски“, билети за мача между България и Норвегия могат да се закупят от: Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, билетен център НДК, Български пощи, Каса Арена Армеец, ТЕХНОПОЛИС.

„Очакваме ви на стадиона, за да подкрепим отбора на нацията“, призоваха от БФС.

loading...