Пулев: Не ме е грижа дали ще се бия с Руис или Джошуа

0
kubrat pulev 1

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че очаква Анди Руис-младши (33 победи, 1 загуба, 22 нокаута) да спечели и ответния мач срещу детронирания световен шампион Антъни Джошуа (22 победи, 1 загуба, 21 нокаута). Кобрата даде интервю за украинското издание xsport.ua, в което заяви, че не се интересува от крайния победител в срещата, защото е готов да се бие и срещу двамата.

38-годишният Пулев (27 победи, 1 загуба, 14 нокаута) беше помолен да коментира и лесната победа на Тайсън Фюри (28 победи, 0 загуби, 1 равенство, 20 нокаута) над Том Шварц в Лас Вегас. „Не, не съм впечатлен, защото противникът му беше много слаб. Мачът беше като спаринг – твърде лесен. Опонентът не изглеждаше мотивиран. Аз не видях истинска битка”, заяви българинът. „Когато си изправен срещу много слаб противник, изглеждаш невероятно. На хората може и така да им се е сторило, но не и на мен. По мое мнение представянето на Фюри не беше кой знае какво.”

„Победата на Анди Руис беше интересна. Това беше голяма изненада, неочакван двубой. Този мач изненада абсолютно всички по света, мен включително. Бъдещето ще разкрие всичко.”

„В реванша Джошуа ще загуби още веднъж. Просто стилът на Руис не е удобен за него. За него такъв стил и този боксьор идват директно от аматьорския бокс.”

„Дали бих искал да се изправя срещу победителя от този мач? Да, аз съм задължителен претендент на IBF. Не ме е грижа срещу кого ще се изправя”, допълни Пулев.