Проговориха за състоянието на Михаел Шумахер!

0
shumaher
-
-

Мълчанието за състоянието на Михаел Шумахер е тревожно, тъй като феновете на легендарния германски пилот от Формула 1 искат да се информират какво се случва. От известно време никой не беше говорил по темата пред медиите, но сега това стори големият семеен приятел на Шумахер – бившият му шеф във Ферари Жан Тод. Той е един от малцината извън семейството, които се допускат до Пилето.

„Михаел е обграден от семейството си и може да разчита на цялата им обич. За мен е чест да бъда допуснат и да го видя. Желанието на фамилия Шумахер е те да бъдат оставени на спокойствие, за да живеят в мир и да се грижат за Михаел“, коментира Жан Тод пред аржентинското издание „Ла Насион“, цитиран от Блиц.

Както е известно, на 29 декември 2013 година Михаел Шумахер претърпя тежко падане, докато караше ски във френския курорт Мирабел. След това изпадна в кома. По-късно рекордьорът със седем световни титли във Формула 1 бе транспортиран в дома си в Швейцария и оттогава семейството му не дава много информация за неговото здравословно състояние.

Според немските медии с времето е имало „леки подобрения”, но няма никакво потвърждение от съпругата Корина и семейството на Шумахер.

loading...