Продължава летният лагер на Арес в Банско (ВИДЕО)

0

Продължава летният подготвителен лагер на водещата футболна академия Арес. За поредна година аресите избраха Банско, където ще се подготвят до 13-ти август. Както вече нашата медия писа, децата на Арес бяха сред първите в столицата, които започнаха подготовка още през юли. Освен здравите тренировки на терените на „Евима“, аресите изиграха и първите си три контроли.

Най-големите – набор 2007 загубиха с минималното 0:1 от връстниците си от Македония Гьорче Петров, въпреки че бяха по-добрият отбор на терена. 10 минути преди края на срещата, децата от Северна Македония провокираха напрежение на терена и наставникът Росен Танев изведе аресите от терена и прекрати мача, за да не се стигне и до по-грозни сцени.

Набор 2008 и 2009 на столичната академия примериха сили с Орлетата от Благоевград. Набор 2008 би с 2:1, а при децата с година по-малки Орлетата спечелиха с 3:0.

Подготовката на децата от Арес върви много добре, а похвално е, че освен тренировки и мачове, в Арес държат и на други неща, както е видно от видеото.