Приключи още един футболен турнир в Симитли

0
oranovo 2022
-
-

Приключи и тазгодишното издания на коледния футболен турнир, който се провежда ежегодно в община Симитли, в памет на Иван Янчев. Големият победител в спортното състезание е отборът „Ораново“.

Всички мачове на отборите, които взеха участие в турнира се играха на изкуственото игрище на спортен комплекс „Арена“ в Симитли в продължение на няколко дни.На пето място в турнира се нареди отборът на Авангард. Бронза грабна отборът на Полена; третото място бе отличено за Улвс. Второто място бе спечелено от Хайдук Шило.Както всяка година, така и тази, освен купи за първите три отбора, бяха раздадени и индивидуални награди.

Плакет в памет на Иван Янчев получи Стефан Ангелов. За „Най – полезен играч“ бе избран Николай Хаджин; „Най – добър вратар“ отличиха Алекс Тодоров. Следващата награда бе за „Най – добър защитник“, отличена за Димитър Милчов. В турнира през 2022 година за „Най – добър нападател“ наградиха Мартин Самуилов.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е и организатор на турнира, заедно с Вилимир Александров – председател на ОбС – Симитли и Борислав Янчев, син на Иван Янчев, в чиято чест се провежда спортното събитие, връчиха наградите.

Палач на ЦСКА стигна до….болница в Мексико!(ВИДЕО)