Президентът на Черноморец подаде оставка

0

Президентът на Черноморец – Явор Жеков – подаде оставка.

„Президентът на Черноморец – Явор Жеков – подаде своята оставка. Бизнесменът се захвана с делата на „акулите“ в началото на лятото. За решението си той изтъкна лични причини.

Ръководството на Черноморец благодари на Явор Жеков за работата му в клуба и му пожелава много бъдещи лични и професионални успехи“, съобщиха от Черноморец на официалния си сайт.

„Наистина подадох своята оставка. Този ход не е импулсивно решение, а добре обмислено. Имах огромно желание да изведем Черноморец на ново, по-високо ниво. Имах и план, изграден от точка по точка, как да го постигнем. Имахме краткосрочни и дългосрочни цели. За съжаление не усетих достатъчно подкрепа, за да преведа идеите си в действие. Това е основната причина да предприема хода с моята оставка. Пожелавам да всички да насочат цялата си енергия в това да помагат на Черноморец да израсне като клуб и начин на управление, а не към странични неща, които по-скоро вредят. Вярвам, че действията на всички са породени от любовта им към Черноморец, просто някои неща не съвпадат с моите виждания за нормален работен процес, насочен изцяло към възраждането на името и марката Черноморец. Искам и да благодаря на абсолютно всички, с които работих – от футболистите и треньорите, през ръководството – до хората, които отговарят за поддръжката на стадиона.

Мисля, че малка част от идеите си успях да реализирам що се отнася до школата. Там оставям отбори, които постигнаха почти изцяло само победи през новия сезон. Осен това успяхме да увеличим и броя на децата, които тренират в академията ни.

Пожелавам от все сърце успех на Черноморец. Искрено се надявам, че ще се върне там, където му е мястото – в професионалния футбол. За целта обаче съм на мнение, че много неща трябва да се променят, за да може организационно клубът да не бъде на ниво „Б“ Областна група“, обясни Явор Жеков пред KotaSport.com.

 

loading...
предишна статияМаурисио Почетино: Неймар е честен и открит за чувствата си
Следваща статияОще един играч на Милан заразен с COVID-19