Прекрасна новина за “червена” България, свързана с новата “Армия”

0
-

“Сердика спортни имоти” и ЦСКА-София подписаха меморандум за създаване на съвместно дружество за строителството на нов стадион на “Българска армия”. Това се е случило днес, обявиха от Министерството на спорта.

Ето какво гласи цялото съобщение:

“Днес, 6 декември 2022 г., беше подписан меморандум между „Сердика спортни имоти“ ЕАД и ПФК „ЦСКА София“ ЕАД относно създаването на съвместно дружество за строителството на нов стадион на футболния клуб. С подписания меморандум двете страни се ангажират с конкретни стъпки и срокове относно учредяването на съвместното дружество. Към меморандума е подписано и приложение, представляващо учредителния акт на дружеството. С приложението двете страни постигнаха съгласие относно структурата и дейността на съвместното дружество.

Създават се условия ПФК „ЦСКА София“ ЕАД да продължи с дейността по проектиране на стадиона, докато продължава юридическото оформяне на съответните документи и процедурата по вписване на съвместното дружество в Търговския регистър.

„Сердика спортни имоти“ ЕАД не поема ангажименти относно финансирането на бъдещото строителство, което трябва да бъде осигурено изцяло от футболния клуб”

loading...
#
предишна статияБивш собственик на Левски получи колосална сума от Unіtеd Grоuр
Следваща статияСензационно! Ботев (Пд) разкарва старши треньора си