Прасковата: Националният върви във вярна посока! Не тъпчем на едно място

0
balgariq otbor 2
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

Бившият играч на Локо Пд и шампион с тима през 2004 година – Иван Пасков – сподели очакванията си за срещата на националния отбор с Черна гора днес.

„Според мен това е първият мач, в който ще се види в действителност дали в националния отбор има някакво израстване. В последно време се вижда такова, но този двубой е доста важен, защото е европейска квалификация. За момента от това, което се вижда, националният върви във вярна посока. Не тъпчем на едно място. В тази среща ще се види в действителност дали нещо се е подобрило в този отбор. В Черна гора има доста опитни играчи. Треньорът Младен Кръстаич и щабът са гледали техни мачове и вярвам, че са запознали играчите с техните силни и слаби страни“, заяви пред „Мач Телеграф“ Прасковата, който е играл и за националния тим.

„Важното в крайна сметка е какво ще играем ние. Те не са страшилище, а и играем в България. От момчетата зависи как ще завърши срещата. Ако играят по-смело и агресивно, мисля че ще успеят да победят. Дано успеят да ни зарадват“, заяви Пасков.