Появиха се кадри от падането на Шуми! (ВИДЕО)

1
shumaher

В интернет се появиха кадри, за които се твърди, че са от камера на каската, която носел Михаел Шумахер по време на падането в Алпите, довело до тежкото му състояние, пише NOVA.

Седемкратният шампион във Формула 1 пострада при ски инцидент през 2013 г. 50-годишният състезател получи травми на главата и мозъка след удар в заледен камък. Изкуствената кома, в която бил поставен, позволила животоспасяващи операции.

На 3 януари Михаел Шумахер навърши 50 години.

Инцидентът с Шумахер се случи на 29 декември 2013 г., когато при спускане със ски той падна върху остър камък и въпреки че беше с каска, получи сериозни травми на главата и кръвоизливи, довели до увреждания на мозъка.

Той веднага беше транспортиран в болница в Гренобъл, където лекарите направиха всичко по силите си да спасят живота му. Първоначално, за да се справи по-успешно с травмите, той беше поставен в изкуствена кома. Няколко месеца по-късно беше изваден от нея.

Последните информации от германски и британски издания, позоваващи се на източници запознати с процеса на лечението на Пилето, гласят, че той вече не е прикован към легло и не се нуждае от венозни вливания, които да поддържат жизнените му функции.

Процесът на възстановяването му обаче е изключително бавен и дълъг, като повече информация от семейството му не се разкрива. Засега е ясно, че лечението му струва над 1.5 млн. евро месечно, а за него се грижи екип от най-добрите лекари, който е постоянно при него в имението на семейството в Женева.

В навечерието на 50-годишнината му неговата съпруга Корина разпространи кратко изявление до медиите, в което разкри, че за Михаел „се полагат най-добрите възможни грижи“, но спести повече подробности. Той рядко е посещаван от приятелите си, а те рядко коментират състоянието му пред медиите.

нови стари най-гласувани
Известие от
Анастасия Костова
Гост
Анастасия Костова
Извън линия

И къде се вижда, че е той?