Повратната точка за Гьозтепе и Станимир Стоилов по пътя към промоцията в Суперлигата

0
stoilov
-
-

Гьозтепе продължава щателно подготовката си за мача с Коджаелиспор, който вижда като важна повратна точка по пътя си към Суперлигата. “Жълто-червените”, които са на 2-ро място, като поддържат разликата от 9 точки между тях и Сакаряспор, искат да затвърдят още повече позицията си в лигата, като спечелят този мач.

В Гьозтепе са съсредоточени върху това да направят голяма крачка към постигане на превъзходство над съперника си, да затвърдят мястото си в топ 2 и по този начин да бъде спечелена директна промоция за Суперлигата.

Под ръководството на Станимир Стоилов отличното представяне, особено при гостувания, играе ключова роля за постигането на тази цел на отбора.
Стоилов е уведомил футболистите си, че ги очаква трудно гостуване, което трябва да се изиграе със спокойствие и пределна концентрация.

„Трябва да останем спокойни. Нашият съперник също ще приеме нашия мач като възможност за скъсяване на дистанцията. Всеки ще се концентрира върху работата си на терена. Трябва да бъдем умели и внимателни, особено в последните удари. Пропуснахме положения в повечето мачове, не трябва да го правим този път”, сподели Стоилов.

 

„Сините“ възстановяват в криокамери (СНИМКА)