Потвърдиха KOTASPORT: Любимец на феновете на Берое вече е футболист на казахстанци

0
Снимка: beroe.bg

Един от големите любимци на феноветe на Берое – Педро Еуженио, вече може да бъде считан за ново попълнение на казахстанския Жетису. В популярния сайт transfermarkt.com крилото е в състава на отбора, в който по-рано през зимата премина и националът Георги Пашов.По този начин бе потвърдена новината, която първо KotaSport.com съобщи на своите читатели.

Първо в KOTASPORT: Берое продава втори ас в Казахстан!

Сумата, за която оценяваният на 350 000 евро португалец, напуска Стара Загора е 25 000 евро. Причината е, че неговият договор със „зелено-белите“ изтичаше в края на сезона, пише „Меридиан мач“.

Един от най-близките приятели на Мартин Камбуров очаква дете от своята приятелка Елена и очевидно е бил изкушен от неколкократно по-високата заплата, която са му предложили от Казахстан. Става въпрос за сума от около 15 000 долара. В момента Еуженио тренира с новия си тим в Анталия. В последния сезон тимът на Жетису завърши на пето място в крайното класиране. Освен Георги Пашов в състава е друг българин – нападателят Мартин Тошев.

Само преди дни Берое официално потвърди и друг трансфер на свой атакуващ футболист в Казахстан. Крилото Рубен Бригндо подсили Ордабаси.