Поредна операция за Владо Стоянов, дано да е последна!

1
vladislav stoqnov

Поредната и с надежда да бъде последна операция на коляното претърпя Владо Стоянов в Барселона. Вратарят на Лудоголец и националния отбор на България ще бъде обездвижен поне месец, след което ще му се направи нов преглед и едва след това започва раздвижването.
Самата операция е продължила почти четири часа, като са поставени три антибиотика, за да се предотврати достъпа на каквато и да е бактерия в оперираното място. Лекарите са дали гаранция на вратаря, че ако няма нова инфекция, то това ще бъде последната му операция и вече ще започне да мисли за завръщане на терена.
Стражът на Лудогорец се контузи на тренировка на националния отборана 21 март 2017 годинаапреди световната квалификация с Холандия.
Вратарят на Лудогорец скъса патерално сухожилие на лявото коляно, заради което бе опериран спешно в Букурещ.
Оказа се обаче, че там операцията е била извършена неправилно и се наложи нови интервенции. Само през тази година перничанинът направи две.

1
Оставете коментар

avatar
2000
 
1 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
1 Коментатори
BatkoKrilatko Скорошен коментатор
  Абонирай се  
нови стари най-гласувани
Известие от
BatkoKrilatko
Гост
BatkoKrilatko

Как пък и двамата вратари на Лудогорец ( Владо Стоянов и Пламен Илиев) се контузиха и то (забележете) на тренировки на националния отбор, на лагер сбор, където и двамата бяха абсолютни титуляри за мачовете, а малката перука им беше резерва?!
И то след намесата (масажите) и хаповете на лекари-масажисти се получиха и двете контузии, които и в двата случая даваха невероятния „шанс“ на закъсалата малка перука да играе за националния, ,като титуляр, което влиза и в CV- то му на играл в националния при евентуален трансфер!