Попов капитан,Ростов с издънка в Русия

0

Ивелин Попов игра 86 минути за Ростов при нулевото равенство като гост на Криля Советов. Българинът изведе съотборниците си с капитанската лента и направи добър мач, но крайният резултат е разочароващ за състава на Валерий Карпин.
Ростов е 4-и в класирането с 43 точки, но пропусна да се изравни с третия Краснодар, а в същото време още тази вечер може да бъде изместен от ЦСКА (Москва), ако „армейците“ спечелят визитата си на Ахмат. За Криля Советов това е второ поредно равенство. Самарци се намират в зоната на изпадащите, само с точка повече от последния Оренбург.
И двата тима завършиха с по 10 човека. Червен картон от Криля Советов получи Владимир Полуяхтов още в 25-ата минута, а в началото на второто полувреме беше изгонен и Данила Ведерников от Ростов.
Ивелин Попов пропусна да даде преднина на гостите в 7-ата минута, а малко по-късно нов негов изстрел беше блокиран. В средата на полувремето Полуяхтов извърши изключително грубо нарушение срещу Дмитрий Чистяков и получи директен червен картон. От повторенията останаха съмнения, че кракът на футболиста на Ростов може да е счупен.