Попето: Нямаше мрънкане, нямаше уморени, има колектив

0
-
-

„Чувствам се перфектно, нямаше мрънкане, нямаше уморени, това говори че има колектив“, обяви Ивелин Попов след контролата с Казахстан.

„Силно първо полувреме и едно лежерно второ“, отчете националът.

„Радващо е, че накрая успяхме да спечелим. Всеки мач си е индивидуален. Срещу Босна в началото пропуснахме четири положения, днес пък вкарахме два гол от стандартно положение, което ме радва. Разбира се, че усещаме, че има отпускане през второто полувреме. Не ни се иска да е така. И в мача с Босна играхме силно през първата част и след това излязохме леко по-лежерно през втората и веднага се създадоха ситуации пред нашата врата. Трябва да изчистим това. Ние сме един среден“, продължи Ивелин.

„Ние сме един среден европейски отбор, който може да победи всеки, но може и да допусне издънки, когато най-малко очакваме. Според мен най-важното е всеки да намери отбор, където да играе редовно, за да има самочувствие, когато дойде в националния отбор. Аз се чувствам добре, физически. Здрав съм. Когато играеш редовно е нормално да се чувстваш по-добре, по-спокоен, по-щастлив. Лагерът мина перфектно. Имахме доста добри условия за работа, Тренирахме нормално. След мача с Босна имаше умора, но това е нормално“, добави той.

loading...