Подразбра се кой е единият спонсор за лагера на Левски в Дубай

0
levski 1
Снимка: levski.bg
-
-

Станимир Стоилов леко открехна вратата за това кой е платил половината камп на Левски в Дубай, но уточни, че явно спонсорите на зимната подготовка на сините държат да не бъдат оповестявани.

„Не знам каква тайна има за плащането на лагера. Парите са постъпили легално в клуба и оттам са преведени на лагера в Дубай. Няма тайна. Спонсорите нямат желание да се разгласява. Но едните са даже ваши колеги“, каза Мъри пред журналистите. Което води към посока телевизията, която излъчваше зимните контроли на Левски. А тв каналът е част от притежаваните медии от Драган Шолак, чиято компания „Спорт Рипъблик“ е на финалната права на преговорите за придобиване мажоритарния пакет акции на Левски от Наско Сираков, пише „Тема спорт“.

„Мисля, че Левски свали системите и вече диша доста по-самостоятелно. Следващите цели, които клубът трябва да си постави, са изчистването на старите задължения към НАП, изграждането на нов стадион и база. Мисля, че Левски ще намери начин да изчисти задълженията си, за да се задвижи концесията за своя стадион“, каза още Мъри.

loading...