Подготвя се интересен бартер между Ботев и Пирин

0
botev plovdiv mohmed brahimi

Ръководствата на Ботев (Пловдив) и Пирин (Благоевград) обмислят размяна на футболисти, пише BgDerby.com. Шефовете на „жълто-черните“ са опипали почвата около младока Андрей Йорданов. Подвизаващият се по левия фланг футболист се е понравил на спортно-техническия щаб на „канарчетата“. Първоначално пловдивчани са искали да подпишат предварителен договор с 22-годишния кюстендилец от лятото.

Предвид финансовата криза в Пирин, ръководството на „орлетата“ е поискало бартер. Благоевградчани желаят да си върнат Мохамед Брахими. Французинът е един от най-добре платените футболисти на Ботев, но няма игрови минути от над 9 месеца, заради тежка контузия. В отбора си старши треньорът на „жълто-черните“ Душан Керкез има четирима флангови играчи, които използва на крилата.

Самуел Акере, Емануел Уме, Фаустас Степонавичус и Кристиян Колев. Освен това се очаква и новата придобивка Китундо, който очаква работна виза. Така на фланговете Керкез ще има петима футболисти, което допълнително подсказва за евентуален бартер.