Пирин: Ще пуснем жалба до БФС заради случилото се на „Герена“! Ще си търсим правата до последно

0
atanas dafinov
-
-

Управителят на Пирин Атанас Дафинов заяви пред „Тема Спорт“, че от клуба са се осведомили за гафа, който допусна Левски, записвайки 10 смени в мача срещу орлетата. И днес ще пратят своето становище на БФС и компетентните комисии, които да се произнесат по случая.

„Още в понеделник ще предприемем нужните действия. Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще искаме обяснение от компетентните органи защо са го допуснали. И ако се докаже, че е така (б.а. – че смените наистина са били десет), ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно“, категоричен бе Дафинов.

Очаква се днес или най-късно утре БФС също да излезе със становище за случилото се. Със сигурност ще има санкционирани, но надали ще се стигне до това сините да паднат служебно – казусът не е уреден точено в наредбите на централата.

„За съжаление не успяхме да вземем точка от Левски. Но като правиш отбор в движение, е така. Ще ни е много трудно. Такава ни е съдбата – лесното никога не е било за нас. Дано обаче да започнем да печелим“, допълни шефът на орлетата.

loading...
#
предишна статияНиколай Костов прави промени в защита и халфовата линия
Следваща статияФеновете на Ботев (Вр) на нож с ръководството, искат оставки