Пирин и Славия с бойно реми в Благоевград

0
pirin slaviq galin ivanov
-
-

Пирин и Славия завършиха наравно 1:1 на стадиона в Благоевград. Белите поведоха в началото на мача, но не можаха да устискат и да вземат трите точки. Те обаче прекъснаха серията от загуби. Като цяло от от този мач и резултат са недоволни и двата отбора.

В първите минути Славия бе отборът, който владееше топката повече. В 5-ата минута Мартин Бачев върна неразчетено топката към Максим Ковальов, но стражът на Пирин успя да се справи със ситуацията преди Роберто Райчев да се възползва от нея.

В 12-ата минута Венцислав Бенгюзов центрира от пряк свободен удар, а Александър Дюлгеров стреля с глава, но малко над вратата.

Минута след това Славия поведе в резултата. Сибири Кейта се справи с двама играчи на Пирин и с изстрел в долния ляв ъгъл даде преднина на „белите“.

В 30-ата минута Ерол Дост стреля по земя, но Ковальов се справи. Пет минути след това Аймен Суда получи топката с гръб към вратата, завъртя се и стреля, но покрай целта.

В 50-ата минута Дост технично подаде към Кейта в назателното поле, който обаче не успя да отправи опасен удар.

В следващите минути Пирин се впусна в търсене на изравнителен гол, но защитата на Славия се справи.

В 70-ата минута Венцислав Бенгюзов стреля от границата на наказателното поле, но уцели Дост право в тялото.

В 81-ата минута натискът на Пирин даде резултат. След центриране от корнер Андрей Йорданов стреля с глава, а топката тупна на земята преди да влети във вратата на Славия за 1:1.

В 86-ата минута Любомир Тодоров пробва с изстрел от границата на наказателното поле да изненада Вуцов, но стражът на „белите“ се справи.

И с това приключи всичко.

 

loading...