Пенев отново се закани на журналистите

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial
-
-

Наставникът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от футболистите си, които завършиха 0:0 като домакини срещу Крумовград. Ел Голеадор обаче се закани да прати журналистите по-далеч от пейката, защото го подслушвали.

“Няма да влизам в подробности, защото си има причина за тези резултати. Добър мач за нашия отбор, излизаме всеки мач за победа. Ако не се получи, не трябва да губим мача. Миналия мач една точка, днес още една. Накрая сумираме. Това е важно за нас.

Може би трябва да вземем мерки да седите по-далеч от пейката, защото подслушвате”, започна Пенев коментара си за двубоя.

“Противникът също разполагаше с добър арсенал, но ние бяхме много близко до победа. Още една стъпка напред. Винаги отиваме напред. Може някой път да не се вижда, но съм ежедневно с момчетата. Пак напред и напред. Винаги може по-добре. Това е процес, който не спира. Имаме 70 дни до края на мачовете. Това е много време за работа и много мачове. Висока концентрация и вървим по начертаната програма. Играем добре, инициативата е при нас. Но винаги може по-добре и ще изисквам още повече”, каза Любо Пенев.

loading...