Пенев: Оптимист съм и с много положителна енергия

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след равенството срещу Ботев Враца, че е оптимист и е с много положителна енергия.

“Аз съм оптимист и с много положителна енергия. След четири загуби едната точка е ок. Можеше да победим, но можеше и да загубим. Едно добро и стегнато първо полувреме. След това малко повече напрежение, оставихме и празни пространства”, започна Пенев.

“Трябваше да продължим по същия начин. Имаше малко емоции, скованост в определени моменти и се стигна до изравнителен гол”.

“Ние играем всеки мач за победа. Ако не можем да победим, не трябва да губим. Това трябва да го спазваме. Нарушихме един ритъм, който не ни харесваше”.

“Има контузии, но отборът е добре. Има достатъчно дълга пейка. Не е проблем. Ще има ротации. Тренираме добре и се справяме добро. Лиспваха ни точките през четирите мача преди този. Никакво отказване и навеждане на главата. Готвим се за следващия мач”.

“Със сигурнсот бе крачка в правилната посока. През второто полувреме има реакция от противника, но не трябваше да го позволяваме това и трябваше да контролираме повече играта. Старание от всички. Добра оценка. Има неща, които да коригираме”, завърши наставникът на „гробарите“.