Пелето: Трябва ни ясна визия! Хубаво всички подкрепихме Сираков, но…

0

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов – Пелето, който сега развива школата на Раковски, обяви, че е подкрепил Наско Сираков, защото е силен човек, но сега очаква действия от него.

„Иска ми се да има малко повече яснота. Хубаво подкрепихме всички Сираков, включително и аз, но е крайно време да се предприемат някакви действия, за да не се случват неприятни аномалии.

Аз съм позитивно настроен. Ако бързо намерим правилния подход и извлечем максимума от тежката ситуация, всичко е прекрасно. Грешките са си за тези, които са си ги направили, това са уроци.

При създалата се ситуация преди това с неяснотата на акциите, ние бяхме задължени да подкрепим някой човек, който ни се струва адекватен за това, което предстои. Естествено, че Сираков е силен човек, имаме нелоши взаимоотношения, но в крайна сметка той сега трябва да оправдае доверието на тези, които го подкрепиха.

Трябва ни ясна визия. Накъде ще вървим, какво ще правим, готови ли сме да страдаме още. Трябва просто да изясним някои ситуации“, коментира Станислав Ангелов пред Диема спорт.