Пелето: Публиката е единственото качествено нещо в Левски! Дали може да фалира? Всичко е възможно, но…

0

Всички левскари трябва да се обединим в името на Левски. Това заяви в интервю за „Хоризонт“ Станислав Ангелов.

„Дали Левски може да фалира? Всичко е възможно, но след различни инициативи се надявам това нещо да не се случи. За момента не сме чули какво ще случи, ако г-н Сираков вземе акциите. Не знаем неговата концепция, но ние като ветерани го подкрепяме. Като идея е добре, но трябва да се намери най-добрата възможност за Левски”, сподели Ангелов.

Той е!

„В момента актуалната тема е реалното състояние на Левски. Клубът има нужда от обединение, да се стабилизира Левски, а след това да се правят отчети, анализи кой, какво и кога е направил. И да се постараем да избегнем грешките, които ще намерим при този анализ на ситуацията в Левски. Може да завършим сезона и с юношите. Ако футболистите се разбягат, няма да се стигне до толкова бърз фалит. Има достатъчно време да се вземат правилните решения”.

„Стига да се разбере каква е идеята на сегашните собственици какво да правят акциите на Левски. В Левски мисля, че има добри футболисти и смятам, че възможностите им са далеч повече от това, което показват в момента. Публиката е единственото качествено и съществено нещо в Левски. На второ място са футболистите. След това идва подкрепата на ветераните. Оттам трябва да дойде и успокоението. А колкото по-скоро настъпи тази яснота около бъдещето на клуба, толкова по-добре ще е за Левски“, каза още Станислав Ангелов.