Пелето пред KOTASPORT: Станимир Стоилов беше ли чирак? Той имаше здрав гръб зад себе си! (ВИДЕО)

0
-

Станислав Ангелов коментира ситуацията в Левски. Пелето беше специален гост на водещия Георги Симеонов в “Студио Дерби” на KOTASPORT.com.

Шеф на Левски разкри пред KOTASPORT заплатите в клуба (ВИДЕО)

“Трябва да се носи отговорност за процеса с развитието на млади футболисти. Какъв футбол да работим в момента? Освен с деца не смятам да се занимавам с друго. Безсмислено е всеки да си чеше егото и да заема някакви позиции в този наш футбол. Всички ние трябва да се концентрираме върху развитието на младите и инвестиция в тях. Клубовете трябва да отделят сериозно перо от бюджета си, за да развият кадри. Левски в последните години се опитват, опитът им не е лош. За мен не е достатъчно. Имат много по-сериозни възможности и трябва да ги използват. Опитват бързо да интегрират тези млади момчета в първия състав, което е пагубно. За съжаление, от това страда цялата левскарска общественост. Според мен ако Стоилов има желание да работи, може да изгради добри футболисти от тези момчета”.

“Това е единственото излизане от кризата. Това е моето мнение за Левски. Смятам, че това е обективна преценка. Трябва да се създадат закони, които да помагат на футбола. Всички виждат, че в момента не се получава. Най-странното е, че излизат хора, които казва, че правят всичко възможно. Да, но това очевидно не е достатъчно. Трябва да има добра организация. Сега ще се играе финал в Лигата на Конференциите в Албания. Много тъжно и жалко е това, което се случва в България”.

“Станимир Стоилов беше ли чирак? Той имаше здрав гръб зад себе си. Наско Сираков се занимаваше със спортно-техническата част, а г-н Батков с финансовата. Всеки си отговаряше за своя отрасъл. За мен Левски от разрива между Стоилов, Сираков и Батков не е имал такъв голям синхрон. Когато горе тече мръсна вода, няма как футболистите да се развиват. За мен е важно клубът да бъде структуриран от треньора на малките до треньора на най-голямо ниво. Всеки трябва да си знае работата”, коментира Станислав Ангелов в “Студио Дерби” на KOTASPORT.com.

loading...
#
предишна статияПогба влезе в историята на Висшата лига
Следваща статияРоналдо иска да напусне Юве и помоли да остане резерва