Павел Колев поема властта в Левски, ако…

0
pavel kolev

Павел Колев на този етап няма да стане част от Левски, след като зам.-изпълнителният директор на БФС разкри подробно причините за провалените преговори със собственика на клуба Спас Русев.

Според потвърдена информация на „Топспорт“ обаче, вратата за бившия журналист в Левски не е затворена. Тя отново може да се отвори широко при смяна на собствеността, каквато се лансира в медийното (а и не само) пространство от известно време насам.

Очаква се съвсем скоро управлението на клуба да бъде поверено на сегашния собственик на Септември Румен Чандъров, за когото се говори, че ще придобие сериозен пакет от акциите на Левски.

Павел Колев отново ще е вариант №1 за поста изпълнителен директор при подобно стечение на обстоятелствата. Очаква се той да получи правомощията, които Спас Русев не му е гарантирал, и заради които до голяма степен не се стигна до споразумение, както обясни и самият той вчера.

Публична тайна е, че едно от условията на Колев да заеме длъжността, е да привлече нов екип от експерти, с които да работи на „Герена“.