Първо в KOTASPORT: Лудогорец прибира приблизително 14 милиона от продажбата на Игор Тиаго

0
igor tiago
Снимка: ludogorets.com
-

Лудогорец много трудно ще задържи своята звезда Игор Тиаго и през следващия сезон. Бразилецът прави много силно впечатление с изявите си, особено през втория полусезон.

21-годишният нападател има 15 попадения на сметката си и е водещата фигура в момента в състава на Ивайло Петев, който се бори да спечели за 12-ти пореден път шампионската титла в България.

Към Игор Тиаго има много сериозен интерес от Клуб Брюж, който е готов да извади сума от порядъка на 7 милиона евро (14 милиона лева) за бразилския голаджия, научи KOTASPORT.

Това ще бъде рекордна продажба в историята на Лудогорец, като сделката ще подобри рекорда на Джонатан Кафу, когато той бе продаден във френския Бордо.

Трансферът на Тиаго в Брюж обаче не изглежда никак сигурен, защото изявите на нападателят предизвикват все по-голям интерес от редица отбори от Западна Европа.

Продажбата на Игор Тиаго ще означава със сигурност, че Лудогорец ще излезе на трансферния пазар за намирането на нов нападател, а клубът ще може да направи сериозна реинвестиция за привличането на нов качествен голаджия, който да замени 21-годишния бразилец.