Паро: Сами сме си виновни! Лудогорец са по-добре организирани с някои неща, в някои моменти им помагат

0
-

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов – сподели пред „Мач Телеграф”, че е останал доволен от работата на Саша Илич начело на ЦСКА-София и каза, че ще е добре той да продължи да води отбора.

„Пирова победа, която се оказа без значение. Факт е, че влиза в историята и това е добър резултат за ЦСКА. Лошото е, че сами си изядохме хляба. Лудогорец се видя, че не е нещо особено. В някои моменти им помагат. Едно време такива кървави мачове ставаха във Варна… Тогава се пишеше, че са ни давали мачовете, а въобще не беше така. Там не обичат ЦСКА, но ние сами сме си виновни. Като погледнем реално, спокойно можехме да си вземем много мачове на „Армията” и да сме с три или четири точки пред тях в класирането. Реално отборът още не беше готов. Треньорът и отборът се напаснаха. Сега предстои да видим кои играчи ще продължат в ЦСКА и кои ще се продадат. Така е в България. Купуваме евтино и продаваме скъпо. Трудно може да се запазят силните футболисти, но ние не можем да обвиняваме никого, защото хората издържат ЦСКА. Трябва и те да спечелят нещо”, заяви той.

„Според мен Саша Илич добре се справя начело на тима. Не мисля, че трябва всяка година да се сменят треньорите. Той познава вече обстановката и знае какво му е нужно. Предполагам, че повечето от играчите ще се запазят и ще се надгради. Не давам съвети на собствениците, но знам от опит, че не е хубаво да се сменят толкова често треньорите. Това със затворени очи може да го разбереш. Яд ме е, защото тази година ЦСКА можеше да стане шампион, но Лудогорец са по-добре организирани с някои неща”, заяви Никодимов.

loading...
#
предишна статияАрда с официални писма до турци и руснаци във връзка с баража срещу Левски
Следваща статияКадър на Берое е новият наставник на Левски Карлово