Паро изригна срещу националите: Сбирщина! Михайлов до пенсия ли смята да стои в Бояна? Футболът ни ще се пенсионира преди него!

0
-

Участникът на две световни първенства и олимпийски игри с България Аспарух Никодимов – Паро коментира пред “Тема Спорт” позорното равенство 1:1 срещу Гибралтар в Лига на нациите.

“От мача гледах едно полувреме, защото ме хвана срам. Това не прилича на национален отбор. Сбирщина, която я дават по телевизията. След като паднахме вкъщи с 5 гола и сега не бихме Гибралтар, какво може да се коментира. Едно и също си говорим вече дълги години, но на отговорниците за пропадането не им пука и се въртим стремглаво по спиралата надолу. Наясно съм и с процесите по горните етажи, и с настроението на отбора, но не виждам смисъл да повтаряме неща, които говорим вече повече от десетилетие.

И най-често го отнасят треньорите. А истината е, че те не разполагат в действителност с почти никакъв избор. Водещите отбори играят с по 9-10 чужденци, българите в чужбина са твърди резерви и обикновено след някоя и друга година се завръщат в нашия шампионат. Освен това тези, които избират селекционерите, не осъзнават ли, че явно не разбират от футбол, щом им се налага през една година да ги сменят. Футболистите също нямат голяма вина, защото толкова могат – толкова играят. Те са продукт на родната действителност.

Не мога да разбера Борислав Михайлов колко години още ще се бори да държи властта. До пенсия ли смята да стои в Бояна? То футболът ни ще излезе в пенсия преди него. Нашите национали в последните мачове изглеждат точно като пенсионери”, изрази разочарованието си Паро.

loading...
#
предишна статияНенужен в ЦСКА 1948 бивш национал пред трансфер в Берое
Следваща статияОбрат в селекцията на Левски: Взима нападател от Бразилия още сега?