Паро: Ел Маестро не беше симпатичен на цялата общественост! Състоянието на отбора е плачевно и отговорност носят всички в клуба

0

Единственият българин, участвал на полуфинал за КЕШ и като футболист, и като треньор – Аспарух Никодимов – коментира пред „Тема Спорт“ раздялата на ЦСКА-София с Нестор Ел Маестро.

„Състоянието на отбора е плачевно и отговорност носят всички в клуба. Всеки път повтарям, че в състава няма нужната класа, а явно и треньорът нямаше никакви идеи как да изстиска поне наличния потенциал. Нестор Ел Маестро, когото, колкото и да ми се иска, не мога да нарека колега, не беше симпатичен на цялата футболна общественост, включително и на мен. А резултатите му сочат, че и в професионален план не го бива особено. Историята показва, че ЦСКА е най-силен, когато начело има наставници, които знаят какво означава клубът. А това най-често са българи. Любо Пенев не го харесват футболисти и ръководители, защото ги държи здраво за гушата и има изисквания нещата да се случват както трябва, професионално. Така, както приляга на марката ЦСКА. А сега този Нестор беше тръгнал да се оплаква от негативизма към отбора. Най-нормалното нещо е при подобни резултати да се иска оставката на треньора на ЦСКА“, категоричен бе Паро.

Аякс идва за футболисти на ЦСКА 1948