Паро: Авторитетът на ЦСКА спадна! Трябват крути мерки

0

Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира актуалната ситуация в ЦСКА-София и реконструкцията на „Българска армия“.

„Предполагам, че всички, които обичат ЦСКА, желаят да настъпи момент, в който отборът да играе сериозна роля в Европа и пак да става шампион. За съжаление, авторитетът на ЦСКА спадна през годините и страда от липсата на тези резултати. Може би и клубът не прави най-доброто, защото гостуващите отбори идват, без да имат респект от нашия клуб, и побеждават или взимат равен. Отбори, които даже не са от най-изявените в България. Трябва да се вземат по-сериозни и крути мерки, за да може идващите футболисти в ЦСКА да знаят къде се намират и какви са целите на отбора“, каза Паро, цитиран от „Тема спорт“.

„Реконструкцията на „Армията“ трябваше да се направи и при минали собственици, защото, като влезеш на стадиона, настроението ти се разваля. Всички собственици подминаваха това нещо, а то е важно, защото това е твоят дом. Вярвам, че Гриша Ганчев, с подкрепата на държавата, ще успее“, добави славният футболист и наставник на автентичното ЦСКА.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от