Панайотов: Жалко е, че в края на полувремето допуснахме такъв гол пак след нелепа грешка

0
nikolay panayotov

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви след загубата от Лудогорец с 0:2, че е жалко, че в края на полувремето отборът е допуснал такъв гол пак след нелепа грешка.

„Жалко е, че в края на полувремето допуснахме такъв гол пак след нелепа грешка. Топката вместо да я вземем, я даваме. Не успяхме да отбележим чистата ситуация, която имахме. Смятам, че влязохме по-добре в мача, но не успяхме да си използваме шанса и ни наказаха“, започна Панайотов.

„Бяхме по-агресивни спрямо първия мач. Имахме дви чисти положения, които можехме да реализираме. Със сигурност е по-добро представянето от първия мач, но след като си победен не можем да говорим за нещо повече.“

„Петър Маринов се справи доста добре. Не само той останалите млади момчета също. Поздравих го момчето и му пожелавам занапред да има още добри игри. Бяхме на лагер няколко дни заради гъстия цикъл някои хора отпаднаха заради травми.“

„Добро представяне от младите. Само с такива мачове могат да трупат опит и да се развиват. Липсват победите но мисля, че отборът има потенциал и в следващите мачове ще го покажат. Първо да се приберем, че момчетата трябва да си починат и след това ще мислим за мача с ЦСКА“, завърши той.