Панайотов: Впечатлен съм от Арда! Изключително важен мач, очаквам да победим

0
nikolai panaiotov
Снимка: facebook.com/fcCSKA48
-
-

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори пред медиите на официалната пресконференция преди двубоя с Арда. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя (26 ноември) от 12:45 часа.

„Очакванията ни за мача са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да победим, тъй като е изключително важен мач за нашия тим. Не само за класирането, а и срещу отбори, които се намират в добра форма. Надявам се да не допускаме грешки като в последния мач и да излезем победители.

Като преди всеки мач, ние анализираме съперника. Знаем силните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или поне така се надяваме. Със сигурност са стойностен отбор, който няма да дойде да бъде победен. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме концентрирани от началото, да покажем добро лице и да вземем трите точки.

По-малко грешки искаме да направим с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха, че не взехме победата. При 1:0 за нас аз лично не виждах как Пирин ще ни отбележат гол, а реално допуснахме обрат. Надявам се това да не се повтаря, тъй като се губи увереността в отбора и това не е добре за самия клуб.

Очаква се сняг през уикенда. Надявам се да имаме късмет и да не вали много сняг и да играем в нормални условия. С времето не можем да се борим, така че условията ще са еднакви и за двата отбора.

Няколко човека са с леки травми, но като цяло по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като разчитаме на всеки един футболист. Включително Александър Тунчев е добър треньор. Впечатлен съм от Арда сега спрямо миналата година. Излизаме един срещу друг с него и всеки си гледа собствения отбор и дотам”, заяви Панайотов.