Palms Bet и LALIGA водят представители на Севиля,Валенсия и Хетафе на семинар в България

0
LALIGA Football Seminar press.jpg
-
-

Представители на LALIGA, Севиля, Валенсия и Хетафе пристигат в България, за да вземат участие във второто издание на LALIGA Football Seminar. Събитието ще се състои на 20 март, сряда, в София, а негов домакин ще бъде Гранд хотел „Милениум“. Главни организатори на футболния семинар са Palms Bet – официален партньор на LALIGA за България, и Фондация „Спорт в България“.

По време на еднодневното обучение лекторите ще споделят богатия си професионален опит. Акцентът в презентациите ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в самата футболна организация. Ще се обсъдят методите, по които LALIGA финансира, но и контролира отборите така, че да не се поставя под съмнение бъдещото им съществуване.pbsign (2)
Няма да бъдат подминати темите за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите. Ще се разгледат възможностите за намиране на спонсори и партньори и ще се обсъдят начините за изграждане на устойчиви партньорства и генериране на печалба.
В края на деня, след приключване на индивидуалните сесии, ще има общ панел под формата на отворена дискусия. Участие в нея ще вземат всички лектори, както и представители от българска страна.
Официалният език на еднодневния семинар ще бъде английският, а цената за участие – 129 евро. Предвидени са и групови пакети за трима или петима участници с отстъпка. В цената за присъствие на семинара са включени обяд, две кафе паузи, рекламни и помощни материали, както и коктейл след края, в който гостите ще могат лично да се запознаят с лекторите и да обсъдят важни за тях въпроси.
Припомняме, че миналогодишното, дебютно издание на LALIGA Football Seminar бе уважено от целия роден футболен елит. Ценни знания и информация клубовете от Първа и Втора лига у нас получиха от Диего Санчес, директор „Бизнес развитие“ в Атлетико (Мадрид), Пабло Аркеро, директор „Спонсорства“ в Реал Бетис, Айтор Хименес, директор „Бизнес и стратегическо развитие“ в Алавес, както и Сяоуей Гао и Хесус Писаро от LALIGA.LALIGA Football Seminar press.jpg
LALIGA Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да научат ценна информация от специалистите в LALIGA.