Откриха кой е пуснал секс звуците на жребия за Евро 2024 (ВИДЕО)

0
bez ime
-
-

Съботният жребий за груповата фаза за Евро 2024 бе белязан от момента, в който в залата отекнаха звуци като от филм за възрастни. Никой не можа да разбере какво се случва, но организаторите успяха някак си да тушират ситуацията и да я превърнат в шега. Ден по-късно се разбра кой е причинил инцидента, за който се говори по света.

Става дума за ютубъра Даниел Джарвис. Той дори е публикувал на профила си в X видео как гледа жребия за европейското първенство по телевизията.

В един момент Даниел оставя телефона си и набира номер. Секунди по-късно порно звуците се чуват в залата на филхармонията в Хамбург, която прие жребия.

След като пъшкането стартира, Джарвис започва да се смее и обявява с усмивка: „Давай, направихме го“.

След това си призна с публикации в Instagram, че е виновникът за смущаващите звуци по време на жребия за европейското първенство.

„Това бяхме ние. Сложихме телефона в залата, обадихме се и тръгнаха звуците. Цели шест пъти по време на жребия за Евро 2024″, обяви Джарвис във видеото.

Джарво, каквото е използваното име от британеца в социалните мрежи, не за първи път си прави подобен еротичен майтап с директно предаване на футболна тема. В началото на годината той също пусна пъшкане в ефира, докато по телевизия ВВС течеше студио по време на мача между Ливърпул и Уулвърхемптън. Тогава водещият Гари Линекер опита да заглуши порно звуците, взимайки думата.

Ютубърът може да бъде изправен пред съд от УЕФА и след това вероятно да получи тежка глоба./ „Мач Телеграф“

loading...