От „Армията“ хвърлиха око на „новия Балъков“

0
nestor el maestro
Снимка: cska.bg
-
-

ЦСКА-София следи изкъсо ситуацията около един от най-големите таланти в българския футбол – Кристиян Стоянов от Славия. Трансфер от „Овча купел“ към „Армията“ може да има още през зимата, съобщава „Мач Телеграф“. През този сезон 20-годишният халф има 10 мача за „белите“ в елита. Той е твърд титуляр и в младежкия национален тим, като игра много добре при загубата с 2:3 от Германия, редом до халфа на ЦСКА-София – Станислав Шопов.

Младокът бе определен от Венци Стефанов за „новия Балъков“. Истината е обаче, че реалността доста се разминава с очакванията и Кристиян Стоянов е с по-дефанзивен профил от легендата. Той повече напомня на бившия халф на ЦСКА-София Кристиян Малинов, който бе много високо ценен от ръководството на „армейците“. До момента Стоянов има общо 37 срещи в елита на Славия, като все още търси първия си гол.

Иначе трансферите по оста „Овча купел“- „Българска армия“ са често срещани, като само в последните години „армейците“ купиха от Славия Георги Йомов и Калоян Кръстев. Друг е въпросът какво свършиха двамата атакуващи играчи на „червените“.

loading...