Още един футболен турнир в подкрепа на болния Стиви

0
-

Благотворителен турнир по мини футбол ще се проведе на стадиона в брезнишкото село Банище. Турнирът ще се проведе в началото на месец юни, когато се чества събора на селото, пише Zapadno.com.

Спортното събитие ще е в подкрепа на Стивън Бориславов, който има родословни корени от Банище. Надсловът на турнира ще е “Бъдеще за Стиви” и се организира от местното народно читалище “Просвета-1928”.

За събитието ще бъде подсигурена скара, бира, DJ озвучаване, игри и забавления за малки и големи. Организаторите ще създадат условия най-добрите възможни условия за игра на терените.

Местният стадион ще бъде разделен на две половини, като състезателите от отбор ще бъдат 5 + 1. Ще бъдат подсигурени съдии, награди, купи и грамоти. Турнирът ще се проведе на 4 юни (събота) от 10:00 часа и ще бъде съчетан със събора на Банище.

Таксата за участие е 60 лева, като всички събрани средства ще отидат за Стиви. Всеки който има желание да участва може да се запише на телефони 0882500396 (Бетина Стоилова) или 0888432522 (Захари Крумов). Записванията ще се приемат до 1 юни, а на 2 юни ще бъде изтеглен жребий и уточнена програмата за участие на отборите по часове.

След приключване на турнира по мини футбол всички участници и зрители са поканени на събора в центъра на селото.