Няма друг такъв случай! Любовта към Левски по-силна от всичко за „син“ ас – вижте какво ще направи срещу ЦСКА-София (ВИДЕО)

0

Сърцатият футболист на Левски Симеон Славчев е с тежка контузия, но въпреки това любовта му към клуба е по-силна от болката и той ще излезе в дербито с ЦСКА-София. Големият мач е в събота от 14:45 часа на Националния стадион.

Вчера по време на проявата по връчване на сини абонаментни карти на „Герена“, на която Славчев стана лице, се видя, че той леко накуцваше. Халфът е пропуснал вчерашната тренировка на отбора, защото един от пръстите на десния му крак е счупен на две места. Въпреки това, Славчев смята да се раздаде максимално в мача с „червените“ и да покаже класата си, пише БЛИЦ.

До момента в българското първенство няма такъв случай, в който играч с толкова тежка контузия да изяви желание да се хвърли в мач срещу сериозен противник.

„Синята“ публика прие с отворени обятия появата на Славчев в отбора. От своя страна, той е готов на всичко, за да оправдае обичта на феновете и ги призова с видеообръщение да помогнат на клуба като изкупят 2020 абонаментни карти.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от