Новосформиран бургаски клуб намери мощен спонсор и представи екипите (СНИМКИ)

0
2
-

Новoсформираният футболен клуб Атлетик Каблешково, за който KotaSport.com първи информира своите читатели, вече е финансово обезпечен за началото на дебютното си участие в родно първенство. Отборът ще започне следващия сезон (2019/2020) от „Б“ Областна група. Генералният спонсор на тима ще бъде местна верига бензиностанции.

Освен това, от Атлетик имат и друга изненада – готови за екипите за предстоящото първенство. Титулярният ще бъде червено-черен.

„Благодарим на собственика на Красико спорт – Красимир Киров и Весислав Илчев за професионалното отношение при изработката на екипите. На тях на няколко места личи името на генералния спонсор – верига бензиностанции ДЕГА. Специални благодарности и на Христо Христов, който пръв се отзова за подпомагане на новосформирания ни отбор. Държим да отбележим, че вече всичко е изрядно с община Поморие и БФС. Очакват се още изненади в близните месеци“, заяви пред KotaSport.com един от основателите на Атлетик – Яни Илиев, който ще бъде и старши треньор на отбора.

Припомняме, че Атлетик ще играе домакинските срещи на стадиона в Каблешково. На съоръжението тревното покритие е едно от най-добрите в бургаските окръжни групи. Селекцията на новосформирания клуб ще бъде предимно от млади момчета, минали през Нефтохимик, Черноморец и Несебър, покрай тях ще има и опитни играчи.

1 1 2