Новият в ЦСКА-София: Парите не са най-важни (ВИДЕО)

0

Новото попълнение в тима на ЦСКА-София Нуно Томаш даде първото си интервю за официалния сайт на клуба.Той подписа с червените на 28-ми февруари и два дни по-късно направи своя официален дебют срещу Септември, след което игра цял мач и във Велико Търново срещу Етър.

„Когато чух, че мога да дойда тук – в България, в ЦСКА, бях щастлив, защото знаех отбора. Следя го в продължение на две или три години, тъй като познавам Рубен и Тиаго. Мисля, че ЦСКА е много голям клуб, който разполага с много фенове. И когато се появи възможността да дойда тук, веднага приех и пристигнах на следващия ден“, сподели той.

„Играя като централен защитник, с ляв крак. Мога да играя като ляв бек, но не съм много бърз, затова предпочитам да бъда централен защитник. Наслаждавам се на добър футбол с много пасове. Мисля, че съм добър с дългите пасове, мога да запазвам топката наистина добре. Смятам, че съм силен във въздуха – във въздушните топки. Вярвам, че мога да отбележа няколко гола също“, разкри Томаш.

„Всичките ми съотборници са добри, посрещнаха ме чудесно в отбора. Всички се държаха супер с мен. България е много хубава, времето не е толкова по-различно от Португалия, така че и това е добре. За сега просто се наслаждавам на страната, на клуба, както вече казах, наистина съм щастлив“, коментира защитникът.
„Мисля, че в този шампионат можем да победим всеки. Гледах последния мач срещу Левски, само 0:1, а имахме червен картон за нашия отбор, така че това е само един мач. Останалите двубои са друга история, включително и срещу Лудогорец. Никога не се знае. Парите не са всичко във футбола. Те имат голям бюджет, добри играчи, но ние също разполагаме с добър отбор и с подкрепата на нашите фенове. Единадесет срещу единадесет е. Можем да постигнем всичко“, категоричен е португалецът.