Новият треньор на Левски може да пристигне още днес

0
savo miloshevich
Снимка: partizan.rs

Фаворит №1 за треньорския пост на Левски – Саво Милошевич – още днес може да пристигне в София. Такива информации се появиха в медиите в Сърбия. Те спекулират и с договора, който 49-годишният специалист ще подпише. Според тях най-вероятно той ще бъде за срок от 2 сезона. Не се съобщава обаче кои ще бъдат помощници на бившия централен нападател.

До момента Саво Милошевич е водил само два отбора в кариерата си. Той е бил начело на Партизан, с който прави име като футболист. С гранда от Белград вдига и Купата на Сърбия през 2020 година. През 2021-ва е начело на словенския Олимпия Любляна. Там обаче резултатите му са лоши и скоро е освободен. Оттогава не е бил наставник. Само преди дни Милошевич получи неустойката си от този клуб за предсрочното прекратяване на договора.

На Левски бяха предложени един куп треньори, след като Станимир Стоилов обяви, че напуска на 8 април, защото е несъгласен с управлението на клуба. Сините разгледаха и доста кандидатури на испански специалисти. Но в края отсяха само наставници от Балканите./ „Тема спорт“