Новият треньор на Ботев Пд със специална тренировка

0
botev
-

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез, както и неговият спортно-технически щаб, проведоха специална тренировка с част от юношите на клуба до 16 и 17-годишна възраст.

Заниманието се състоя на първи терен на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” и продължи малко повече от час. В нея се включиха треньорите от първия отбор, втория отбор и академията на клуба.

Преди началото му спортният директор на клуба Артур Платек изнесе реч пред “жълто-черните” момчета, обръщайки внимание на важността откъм работния процес в различните гарнитури на ДЮШ и подхода към всекидневните тренировки.

Мотивация за малките “канари” донесоха капитанът на клуба Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов и директорът на школата и легенда на клуба – Трифон Пачев.

Заниманията се предвиждат веднъж на всеки две седмици, а основната идея е най-талантиливите деца от ДЮШ на Ботев да получат шанс да проведат занимания под зоркия поглед на спортно-техническия щаб на първия отбор. Комуникацията между двете звена следва да подобри цялостната работа на юношите и тяхното развитие.

loading...
#
предишна статияБерое ще може да разчита на нови две попълнения срещу Ботев Враца
Следваща статияБотев Пд показа екип, вдъхновен от цветовете на Пловдив